• darkblurbg

Ruim 10 jaar ervaring in de telecom branche heeft ons het inzicht gegeven dat het ook anders kan. Wij durven te zeggen dat we uniek zijn in:

  • Advies op maat (provider onafhankelijk)
  • Tussentijdse evaluaties
  • Monitoren van aflopende contracten om steeds het beste persoonlijke advies te krijgen
  • Excellent servicesysteem

Kortom: ontzorgen!

Hierbij ligt onze focus bij u! Wij dragen er daadwerkelijk zorg voor dat u met de juiste middelen kunt communiceren.  Als onpartijdige aanbieder zijn onze adviezen provider onafhankelijk en daarmee sterk concurrerend. Wij hebben het volledige pakket in onze portefeuille en kunnen daardoor altijd de behoeften van u, de eindgebruiker, matchen aan de best passende provider! Zelfs als we bij verschillende providers oplossingen dienen te combineren omdat deze simpelweg het allerbeste bij u behoeften passen. Wij beheren alles voor u!

Voor het midden- en kleinbedrijf liggen er vele kansen die nu nog onbenut blijven. Wij monitoren de trends en hebben altijd de meest vooruitstrevende oplossingen voor u in huis. Door te werken met een vast aanspreekpunt onderscheiden wij ons in de markt. Voor is het is woord 'klantrelatie' een werkwoord! 

Even een rondje voorstellen:

Steven Schoemans, ruim 10 jaar ervaring in de telecom b2b markt. In het verleden heb ik meerdere rollen mogen vervullen bij Vodafone. Door deze ervaring heb ik van dichtbij gezien en ervaren wat de juiste telecomoplossingen voor bedrijven betekent. Een eerste levensbehoefte, lifeline, levensader van het bedrijf. Zonder communicatie geen klanten. Daarnaast de hulp die geboden wordt om als organisatie bezig te zijn met waar jullie goed in zijn! Laat de telecom aan ons over en uw organisatie wordt beter bereikbaar, kostenefficiënter en u heeft er nooit omkijken naar.

Voor direct contact:

E: steven@exic.nl

M: 06-22084238

Regio 's Hertogenbosch - Eindhoven - Tilburg

 

Sjors van Hanswijk, ruim 8 jaar ervaring in de telecom. Vanuit een accountmanagersrol bij de grote providers per 1 september gestart bij Excellent in communicatie. Als senior consultant werkzaam om tot de beste oplossing te komen volledig provider onafhankelijk. Uw wensen zijn Sjors zijn beloften! Ook voor de continuïteit van Excellent zijn we erg blij dat hij ons is komen versterken.

E: sjors@exic.nl

M: 06-14427451

Regio Gouda - Rotterdam

 

Luuk Giesbers, inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de IT. Gewerkt bij hele grote klanten met plus 100.000 gebruikers, maar ook de kantoor automatisering van een ZZP-er gedaan.

Klant tevredenheid staat altijd bovenaan. Vindt het een uitdaging om dit elke keer voor mekaar te krijgen.

Altijd een connectie gehad met telecom en nu de kans gekregen om voor klanten de beste telecom oplossing aan te bieden.

 

E:  luuk@exic.nl

 

T: 085-0200699